Пресбюрото на Съюза на комунистите в България излезе днес с обръщение

...
Пресбюрото на Съюза на комунистите в България излезе днес с обръщение
Коментари Харесай

За 9 септември: Съюзът на комунистите в България защитава Народния съд

Пресбюрото на Съюза на комунистите в България излезе през днешния ден с послание за 9 септември, в което пази Народния съд.
 Градският съвет на Българска социалистическа партия - София ще празнува 9 септември  Какво пазят архивите за преврата на 9 септември 1944 година (снимки и видео)
" Престъпниците, довели страната до национална злополука, са наказани от Народния съд, който раздава своето правораздаване под директното наблюдаване на страните победителки във Втората международна война – Съюз на съветските социалистически републики, Съединени американски щати и Англия " - настояват комунистите.

Днес Съюзът на комунистите в България, Движение „ Че Гевара " и фондация „ Безсмъртният полк " ще отбележат 9 септември с национална акция „ Цвете за Победата " - ще " положат цвете пред паметниците на героите-антифашисти, отдали живота си за Победата над капитализма и фашизма. "

" На 9 септември 1944 година антифашистките сили на Отечествения фронт смъкват монархо-фашистката власт в България, която за 32 години е отговорна за гибелта на над 450 000 българи в Балканската, Междусъюзническата, Първата и Втората международни войни " - настояват от пресбюрото на Съюза на комунистите в България.

Те са на мнение, че " девети септември 1944 година ще остане в националната памет като Денят на България, донесъл Свободата, Мира и Социализма в България! ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР